home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Προβολή ταινίας – συζήτηση για την Παλαιστίνη

Το Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας σας προσκαλεί στην προβολή ταινίας – συζήτηση με την Carol Sansour, Παλαιστίνια ποιήτρια και διευθύντρια του Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου Αθήνας
Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας προβολή ταινίας 1

Το Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας σας προσκαλεί στην προβολή ταινίας – συζήτηση με την Carol Sansour, Παλαιστίνια ποιήτρια και διευθύντρια του Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου Αθήνας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Αναλυτικά, το Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας σημειώνει:

«Στην μαρτυρική γη της Παλαιστίνης η βαρβαρότητα της ισραηλινής επίθεσης συνεχίζεται για πάνω από 100 ημέρες.

Ο γενοκτονικός πόλεμος του σιωνιστικού καθεστώτος ενάντια στον παλαιστινιακό λαό θα ηττηθεί. Το άπαρτχάιντ θα πέσει. Η Παλαιστίνη -και το δίκιο- θα νικήσει.

Προβολή ταινίας – συζήτηση με την Carol Sansour, Παλαιστίνια ποιήτρια και διευθύντρια του Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου Αθήνας.

Η ταινία που θα προβληθεί είναι “Οι 18 καταζητούμενοι” (“The Wanted 18”). Αποτυπώνει με ανάγλυφο τρόπο την καθημερινότητα του άπαρτχάιντ που βιώνει ο παλαιστινιακός λαός κάτω από τη μπότα του σιωνιστικού καθεστώτος.

Αλλά τα άπαρτχάιντ δεν κρατούν για πάντα. Και ενίοτε το δίκιο νικάει, όσο προηγμένα όπλα και όσα δις από αμερικάνικα εμβάσματα κι αν έχει ο καταπιεστής – σφετεριστής.

Από όλες τις επαίσχυντες πολιτικές της κυβέρνησης μητσοτάκη, και αυτές είναι πολλές, ίσως η πιο επαίσχυντη είναι η πλήρης υποστήριξη που δίνει στο γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγει το σιωνιστικό καθεστώς ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Για το λόγο αυτόν δεν πρόκειται για έναν αγώνα που αφορά κάποιους άλλους, κάπου μακριά. Είναι ένας δικός μας αγώνας.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024 και ώρα 18:00 στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο για να συζητήσουμε το ζήτημα».

Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας προβολή ταινίας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis