home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ετοιμάζει βαλίτσες για ευρωβουλευτής ο Γιάννης Μανιάτης

Οι ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν εντός του Μαρτίου, αφού τις υποψηφιότητες εγκρίνει η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
Γιάννης Μανιάτης

Βαλίτσες για τις Βρυξέλλες ετοιμάζει ο πρώην βουλευτής Αργολίδας και πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης, αν εκλεγεί ευρωβουλευτής. Το όνομά του «παίζει» δυνατά στις διεργασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση του ευρωψηφοδελτίου ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Το ψηφοδέλτιο χειρίζεται ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν εντός του Μαρτίου, αφού τις υποψηφιότητες εγκρίνει η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ευρωψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από 42 άτομα και καταρτίζεται με κριτήρια γεωγραφικής κατανομής, αλλά και διεισδυτικότητας και αναγνωρισιμότητας, ενώ θα μετέχουν τουλάχιστον 17 γυναίκες. Στην Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει τέσσερις ευρωβουλευτές.

Ο Γιάννης Μανιάτης, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και επί πολλά έτη βουλευτής Αργολίδας έχει βαρύ βιογραφικό. Έχει συγγράψει πληθώρα βιβλίων. Τα επιστημονικά του αντικείμενα είναι τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, η Κλιματική Αλλαγή και τα Ενεργειακά Συστήματα, η Καινοτομία και Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis