home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους-Μυκηνών -Σκοπός ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Άργος συνεδρίαση Πολιτική Προστασία (4)

Συνεδρίασε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους-Μυκηνών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων.

Συζητήθηκαν τα μέτρα που προβλέπονται για την αντιμετώπιση χιονιού παγετού καθώς και έντονων βροχοπτώσεων.

Διευκρινίστηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν στις αρμοδιότητες κάθε υπηρεσίας όπως περιγράφονται στις σχετικές εγκυκλίους που έχουν αποσταλεί προς όλους από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. πολιτική προστασία Άργους-Μυκηνών

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης των προέδρων τοπικών κοινοτήτων με τους εθελοντές για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να προκύψουν.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος όπου ζήτησε αυξημένη επαγρύπνηση, τονίζοντας την σημασία του σχεδιασμού, της οργάνωσης και της ετοιμότητας που πρέπει να έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis