home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Με ενδιαφέρον η παρουσίαση βιβλίου του π. Νεκτάριου Καλύβα

Με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας ως Ιεροκήρυξ Φωκίδος», του Αρχιμανδρίτου π. Νεκτάριου Καλύβα
Βιβλίο

Το Σάββατο 27.01.2024, πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσά της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας ως Ιεροκήρυξ Φωκίδος», του Αρχιμανδρίτου π. Νεκτάριου Καλύβα.

Μία επιτυχία, που όχι μόνο θύμισε τις πάλαι ποτέ πολυπληθείς, επιτυχημένες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας, αλλά κατέδειξε, μέσα από  την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, που συνειδητά και με έντονη επιθυμία επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό  της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την αποδοχή και την έγκριση  του έργου που παράγει η νέα Διοίκηση.

Κεντρικοί ομιλητές στην παρουσίαση  ήταν, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Ψάρρης, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης και Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, π. Ιάκωβος Κανάκης  και η Καθηγουμένη της Ι.Μ. Ευαγγελιστρίας Μάνδρας, Γερόντισσα Σιλουανή. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Φιλόλογος Καθηγήτρια, Δημοπούλου Βασιλική, ενώ υπήρχε διαρκής προβολή σε video wall, εικόνων από τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Μητροπολίτου Κυρού Ιερεμία. Χαιρετισμό και παρουσίαση σύντομου βιογραφικού του εκλιπόντος Ποιμενάρχου, απηύθηνε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παν. Μπένος. Στο τέλος της εκδήλωσης, παρετέθη μπουφές εδεσμάτων προς όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν με τους ομιλητές, απόψεις και προσωπικές εμπειρίες για τον αγαπημένο τους Δεσπότη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Πατέρες της Εκκλησίας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Κ. Μιχόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης, Αλ. Παντούλης, η Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, Ουρ. Αναγνωστοπούλου, ο εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνία». Κ. Καλύβας και ο Αρχαιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας, Κ. Τζιαμπάσης.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis