home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος έκοψε την πίτα σε μία όμορφη εκδήλωση στον Πειραιά

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Ησαΐας, παρέθεσε μια εξαιρετική ομιλία αναφορικά με την αρετή της Αριστείας
Ερμιονίτικος Σύνδεσμος πίτα (2)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Πειραιά εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ερμιονικού Συνδέσμου.

Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, αντιπροσωπεύει περήφανα την Ερμιόνη, την Ερμιονίδα και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης, της Ιστορίας του Τόπου μας, καθώς και στη συνδρομή και βράβευση νέων επιστημόνων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη διακεκριμένη και πολυτάλαντη σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη, η οποία κατάγεται από το Πόρτο Χέλι.

Ερμιονίτικος Σύνδεσμος πίτα (1)

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Ησαΐας, παρέθεσε μια εξαιρετική ομιλία αναφορικά με την αρετή της Αριστείας.

Ακολούθησε η απονομή του βραβείου Αριστείας «Απόστολος Γκάτσος» στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Νεολαίας του Δήμου Ερμιονίδας, Ελένη Βλάσση -Δημαράκη για την κατάκτηση του Διδακτικού τίτλου σπουδών της.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος που ήταν παρών στην εκδήλωση, δίνει συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Σπετσιώτη, τα μέλη του Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου και σε όλους όσοι συνέβαλαν στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

«Εύχομαι η κοινή αγάπη για την Ερμιονίδα μας, να μας οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια που θα αναδείξουν τον ευλογημένο Τόπο μας και θα καλυτερεύσουν τη ζωή των πολιτών μας!», σημειώνει ο κος Γεωργόπουλος.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis