home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διπλώματα, ζώνες και μετάλλια απένειμαν οι σύλλογοι Choy Lee Fut kung Fu Ναυπλίου και Άργους

Πάνω από 250 γονείς και φίλοι παραβρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες
Φουγάρο choy lee fut

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, οι σύλλογοι Choy Lee Fut kung Fu Ναυπλίου και Άργους σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο»,  στο Ναύπλιο, απένειμαν τα διπλώματα, τις νέες ζώνες καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο  στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, έγιναν εξετάσεις, σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, τεχνικές χρησιμοποίησης  εκπαιδευτικών όπλων αλλά και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Πάνω από 250 γονείς και φίλοι παραβρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντας τους για συνέχιση στην εκμάθηση του Κουνγκ φού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το sifu Λαμπάδα και συνεχίστηκε με μία μικρή παρουσίαση του ΓουΣού-Κουνγκ φού από προχωρημένους μαθητές και μαθήτριες.

Την τιμητική τους είχαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που παρέλαβαν την πρώτη τους ζώνη.  Η εκδήλωση διήρκεσε δύο ώρες περίπου, όλοι μικροί και μεγάλοι έκαναν μία μικρή επίδειξη με τεχνικές από το επίπεδό τους και παρέλαβαν την ζώνη τους.

Οι δασκάλες, Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδα Μαρία και εκπαιδευτής Λαμπάδας Κώστας, είχαν ετοιμάσει το πρόγραμμα παρουσιάσεων και ήταν εκεί για  οτιδήποτε χρειαστεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis