home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Τσιόδρας: Κυριακάτικη «βόλτα» στο Άργος

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, επισκέφθηκε την πόλη του Άργους, και συναντήθηκε με Μαλτέζο και Ανδριανό
Επίσκεψη Τσιόδρα Μαλτέζο

Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, ο Δημήτρης Τσιόδρας, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τον Δημήτρη Τσιόδρα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, όπου τον καλωσόρισε μαζί με Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τον Βουλευτή του νομού, Γιάννη Ανδριανό.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας ευχαρίστησε τον Γιάννη Μαλτέζο για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε με τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Νεοχώρι, που υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος, τον ευχαρίστησε για την σημερινή παρουσία, δίνοντας του ως αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Πέτρου – Επισκόπου Άργους.

Οι δυο τους που συνδέονται με σχέσεις φιλίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου, ενώ ο Μαλτέζος τόνισε την συνεισφορά του Πρωθυπουργού, όσο και της Κυβέρνησης σε ολόκληρη την Αργολίδα.

Επίσκεψη Τσιόδρα Μαλτέζο

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis