home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Γκούμας θα …τρέξει τη μαρίνα και θα ψάξει τα βάθη στο λιμάνι

Στο τιμόνι του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου ο πρώην λιμενάρχης
Χρήστος Γκούμας

Το μεγάλο θέμα της μαρίνας του Ναυπλίου και των υδροπλάνων καλείται μεταξύ άλλων να χειριστεί ο πρώην λιμενάρχης και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γκούμας. Αναλαμβάνει το μεγάλο χαρτοφυλάκιο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου και τα μεγάλα θέματα που ανήκουν σε αυτή την αρμοδιότητα.

Τον Χρήστο Γκούμα, ο οποίος προεκλογικά έκανε συνεχείς παρεμβάσεις για θέματα του Λιμενικού Ταμείου, με κύριο το ζήτημα της εκβάθυνσης και των βαθών του λιμένος, πρότεινε για το συγκεκριμένο πόστο ο δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός, με αναπληρωματικό τον Χρήστο Παπαγεωργάκη.

Ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αξιότιμο κο δήμαρχο για την πρόταση και τους αξιότιμους συναδέρφους συμβούλους για την αποδοχή. Έχω την ισχυρή αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη του σώματος, και ειδικότερα στις απαιτήσεις όλων των περιοχών με πρωτεύοντα το Ναύπλιο, αλλά και το Τολό, τη Νέα Κίο, τα Ίρια, το Βιβάρι, τους Μύλους και το Κιβέρι. Και θεωρώ ότι θα είναι όλοι μαζί μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δύσκολη αποστολή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis