home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λεηλάτησαν μαγαζί μεταναστών στο Άργος

Ρατσιστικός παροξυσμός ή απλή διάρρηξη;

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

2 σχόλια στο Λεηλάτησαν μαγαζί μεταναστών στο Άργος
Λεηλάτησαν μαγαζί μεταναστών στο Άργος 1

Άγνωστοι κατέστρεψαν κατάστημα μεταναστών στον δρόμο από την πλατεία του Άργους προς τον Σταθμό. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org, έχει συγκεντρωθεί αρκετό υλικό από κάμερες και αναμένονται ταυτοποιήσεις των δραστών.

Η αστυνομία εξετάζει και την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Πιθανότερη είναι η συσχέτιση με ακροδεξιά στοιχεία, γιατί σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η εν λόγω επιχείρηση πέρα από την μεταφορά εμβασμάτων φέρεται να λειτουργούσε και ως γραφείο ευρέσεως εργασίας για μετανάστες. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η επίθεση έγινε από 4-5 άτομα τα οποία διέφυγαν τρέχοντας προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα από το κατάστημα. Το ότι δεν έγινε καμία κλοπή γέρνει τις υποψίες σε ρατσιστική επίθεση.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Θανασης ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Απο την μία παρακαλάμε να έρθουν ξένοι εργάτες να δουλέψουν γιατί οι δικοί μας δεν κατάσχονται, από την αλλη δεν τους θέλουμε.

    1. Γιατί είπαμε οι δικοί μας δεν δουλεύουν; Τι δίνουν τα αφεντικά; Αυτό. Στη τελική μιλάμε για γραφείο. Ελιές και πορτοκαλιές γιοκ. Τράβα εσύ μάζεψε χωρίς μισθό. Μέχρι και αυτοί ξύπνησαν!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis