home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ιστορικά καταστήματα δίνουν ζωή στη Μεσσήνη

Αφιέρωμα σε δύο ιστορικά καταστήματα της Μεσσήνης.
Ιστορικά καταστήματα Μεσσήνη (2)

Σε συνέχεια του αφιερώματος σε ιστορικά καταστήματα που παραμένουν «ζωντανά», η σελίδα  κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο και φορέας ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» παρουσιάζει δύο ιστορικά καταστήματα που δίνουν ζωή στο κέντρο της Μεσσήνης.

H Υπεραγορά της Θάλειας Αργυροπούλου στο κέντρο της Μεσσήνης μετρά πάνω από 70 χρόνια λειτουργίας  Είναι ένας χώρος γεμάτος από σύγχρονα αλλά και διαχρονικά αντικείμενα απαραίτητα για το νοικοκυριό και κυρίως σπάνια είδη που δεν βρίσκεις εύκολα πλέον. Αποτελεί ένα χώρο που η αύρα του σε γυρίζει στη δεκαετία του 50, όταν πρωτοξεκίνησε να χρησιμοποιείται ως πολυκατάστημα πρότυπο για εκείνα τα δύσκολα χρόνια.

Το παλαιό τηλεφωνείο της Μεσσήνης σήμερα έχει μετατραπεί σε καφετέρια με υψηλή αισθητική και βρίσκεται στο κέντρο της Μεσσήνης με την ονομασία «AGORA”.

Ιστορικά καταστήματα Μεσσήνη (5)
Ιστορικά καταστήματα Μεσσήνη (1)

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί  στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Στην ομορφιά που χάνεται» αλλά και σε ομάδες στο facebook  ενώ τον συντονισμό της δράσης έχουν ο Γιάννης Λάσκαρης και ο Άρης Μπαρκούρας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis