home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δήμαρχου Ναυπλιέων με την Διοικήτρια του Γ. Νοσοκομείου Αργολίδας

Κατά τη συνάντηση η κ. Κασνακτσόγλου ενημέρωσε τον κ. Ορφανό σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και ιδιαίτερα στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου
Δημήτριος Ορφανός, Μάνια Κασνακτσόγλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτριο Ορφανό, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στη Δημαρχία.

Κατά τη συνάντηση η κ. Κασνακτσόγλου ενημέρωσε τον κ. Ορφανό σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και ιδιαίτερα στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθώς και για διάφορα ζητήματα που αφορούν στην υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Είμαστε σύμμαχοι και αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που έχει στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής μας, σε κάθε ενέργεια που τους βοηθά και τους υποστηρίζει», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός.

Από την πλευρά του ΓΝΑ, η Διοικήτρια, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές της για καλή θητεία στον δήμαρχο, αλλά και την προσμονή για στενή συνεργασία σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο φορέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis