home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εντατικές έρευνες στο Μαίναλο για τον 55χρονο Ρουμάνο που το έσκασε από το Παναρκαδικό

Ο 55χρονος άνδρας έφυγε με κατεύθυνση προς το βουνό και τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή της Σιλίμνας
Επιχείρηση διάσωσης της ΕΜΑΚ

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μαίναλο για τον 55χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης να κινητοποιείται έντονα για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal.gr, ο άνδρας, καταγωγής από τη Ρουμανία και κάτοικος των Μολάων Λακωνίας, υπέστη χτύπημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου νοσηλεύτηκε.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, αποχώρησε από το νοσοκομείο φορώντας τα ρούχα του, αφαιρώντας τον ορό, και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Σιλίμνας, όπου απενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας, κ. Σπυρόπουλος Ιωάννης, δήλωσε ότι η ομάδα κινητοποιήθηκε άμεσα και πραγματοποιεί έρευνα στο βουνό με τη συνδρομή του παραρτήματος Μεσσηνίας. Συνολικά, 10 άτομα επιχειρούν την εξερεύνηση της περιοχής από τον Άγιο Βλάση έως την Αλωνίσταινα και τη Στεμνίτσα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ενώ η αστυνομία έχει κάνει έκκληση για πληροφορίες από το κοινό που θα μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του άνδρα. Οι αρχές εκφράζουν την ελπίδα ότι ο άνδρας θα εντοπιστεί σύντομα, ενώ η οικογένεια αναμένει με αγωνία εξελίξεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis