home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ποια θέματα έθεσαν επί τάπητος Μαλτέζος και Κικίλιας

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε Τρίτη 23 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Κικίλιας Μαλτέζος

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε Τρίτη 23 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν η ενίσχυση των μέτρων προστασίας από ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς και η ενίσχυση προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.

Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πυροπροστασία ώστε έγκαιρα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών να έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την θερινή περίοδο, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαλτέζος μετά την αποχώρησή του από τον υπουργό: «Προτεραιότητα μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών από κάθε φυσική καταστροφή. Ως Δήμος θα αγωνιστούμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis