home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αφιέρωμα στον Κάφκα και τον Ντοστογιέφσκι από τη Λέσχη Ανάγνωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων διοργανώνει το αφιέρωμα “Κάφκα – Ντοστογιέφσκι, Δύο ορόσημοι συγγραφείς της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας”
Καφκα Ντοστογιεφσκι 1

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων διοργανώνει το αφιέρωμα “Κάφκα – Ντοστογιέφσκι, Δύο ορόσημοι συγγραφείς της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας”, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2023, στις 18:30μ.μ. στα γραφείο της Ένωσης Μεσσηνιών Συγγραφέων εντός του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Ο συγγραφέας, δοκιμιογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης θα προσεγγίσει μέσα από τη δική του ματιά τους κορυφαίους συγγραφείς Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι και Φραντς Κάφκα. Ειδικότερα, θα αιτιολογήσει γιατί ο Ντοστογιέφσκι και ο Κάφκα αποτελούν ορόσημα της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Η εισήγηση θα έχει διάρκεια μιάμιση περίπου ώρα αλλά το ενδιαφέρον της θα είναι εξαιρετικό, με δυνατότητα παρεμβάσεων και συζήτηση.

Καφκα Ντοστογιεφσκι

Η Λέσχη Ανάγνωσης σας καλεί “να ακούσουμε μαζί τις απόψεις ενός πληθωρικού, αντισυμβατικού και πολυδιαβασμένου σύγχρονου των Γραμμάτων μας”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis