home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμαρχος ανέβηκε στην μπουλντόζα για να σβήσει τη φωτιά – Ο Μανάβης καταγγέλλει εμπρησμό (Video)

Παρ΄ ολίγο να γίνει παρανάλωμα του πυρός όλος ο στόλος οχημάτων του δήμου Βέλου – Βόχας
Μανάβης Θανάσης σε μπουλντόζα

Σε μια μπουλντόζα ανέβηκε ο δήμαρχος και έσβησε τη φωτιά. Όλα αυτά συνέβησαν στο Βέλο της Κορινθίας, όταν ένα εργοτάξιο πήρε φωτιά το πρωί της Κυριακής. Ο Θανάσης Μανάβης, βρέθηκε εκεί και άρχισε να απομακρύνει οχήματα, ενώ ανέβηκε σε μηχάνημα και άρχισε να σβήνει την φωτιά.

Για ελάχιστα λεπτά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοτάξιο, ενώ παρ΄ ολίγο να γίνει παρανάλωμα του πυρός όλος ο στόλος οχημάτων του δήμου Βέλου – Βόχας.

Ο δήμαρχος καταγγέλλει εμπρησμό: «Δεν έβαλαν φωτιά στον Μανάβη. Στο υστέρημα και τον ιδρώτα των δημοτών του δήμου Βέλου – Βόχας έβαλαν. Αυτό προσπάθησαν να κάψουν. Δεν θα τους περάσει. Είμαστε εδώ με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε την περιουσία του δήμου μας. Οι αμετανόητοι και οι καθοδηγητές τους, θα καταλάβουν σύντομα πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Ευχαριστώ από την ψυχή μου, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μου, για την αυτοθυσία τους. Ο δήμος Βέλου – Βόχας έμεινε όρθιος και είναι πολύ μικροί όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να μας κάνουν κακό».

Η φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε σε πλαστικούς κάδους και η φωτιά αμέσως επεκτάθηκε ανεξέλεγκτα στον χώρο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis