home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Παλιοί συμμαθητές ξανάσμιξαν 36 χρόνια μετά

3ο Δημοτικό Άργους: Reunion για την 6η τάξη του 1988
Σκίτσο άνρας γυναίκα

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ένας χρονικός κύκλος έκλεισε για παλιούς συμμαθητές από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, οι οποίοι, μετά από 36 χρόνια, ξανάσμιξαν στην αίθουσα που κάποτε τους φιλοξένησε το 1988.

Η συνάντηση γέμισε τις καρδιές τους με νοσταλγία, και η ατμόσφαιρα στο σχολείο Άργους, ήταν μοναδική. Καθώς περπατούσαν στον ίδιο χώρο που κάποτε ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους, η νοσταλγία επικράτησε.

Παρόλο που το σχολείο έχει υποστεί αλλαγές και βελτιώσεις, το κτίριο διατηρεί ακόμη τα ίχνη των παλιών εποχών. Οι προσθήκες και οι αλλαγές μπορεί να έχουν αλλάξει το περιβάλλον, αλλά οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες.

Οι συμμαθητές του 1ου τμήματος της Στ’ τάξης συναντήθηκαν με τον αγαπημένο τους δάσκαλο, τον Τάκη Παπαπέτρου. Η συνάντηση με τον δάσκαλο τους ήταν σαν το να ανοίγουν ξανά τα βιβλία τους, ενώ ανταλλάσσονταν χαμόγελα και αναμνήσεις.

Ο διευθυντής του σχολείου, Τάκης Μουσταϊρας, υποδέχτηκε την παρέα και τους παρουσίασε τα προσωπικά αρχεία τους. Ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από ελέγχους προόδου και βαθμούς, ξαναζωντάνεψε την εξάχρονη πορεία τους στο σχολείο μετά από πολλά χρόνια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis