home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους ξεφάντωσε στη Δαλαμανάρα

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με ατελείωτες στιγμές συν-κίνησης!
Λύκειο Ελληνίδων Άργους εκδήλωση (2)

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις κατάμεστες αίθουσες του Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα, έλαβε χώρα ένα ξεχωριστό γλέντι που διοργάνωσε το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους και το Περιφερειακό Τμήμα Χορού Κουτσοποδίου.

Ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα λυκειακή χρόνια την οποία ευλόγησε ο π. Γεώργιος Σελλής, Πρόεδρος του ΙΣΚΕ.

Εν συνεχεία, ακολούθησε η βράβευση του μουσικού κ. Γιώργου Γευγελή από τον δάσκαλο του Λυκείου μας κ. Δημήτρη Αργυρόπουλο. Οι παλαιότεροι, σίγουρα τον θυμούνται στις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε στο αρχαίο θέατρο με το Λύκειό μας. Μια ιδιαίτερη στιγμή και συνάμα συγκινητική, αφού το βραβείο παρέλαβε ο γιος του κι άξιος συνεχιστής του κ. Γιάννης Γευγελής.

Λύκειο Ελληνίδων Άργους εκδήλωση (1)

Και ύστερα, ο λόγος στις ορχήστρες μας. Σκοποί γνώριμοι από την Πελοπόννησο και το αργείτικο καλαματιανό να ανοίγει το χορό με την ορχήστρα του αγαπητού φίλου κ. Γιάννη Παυλόπουλου με τους: Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο στο κλαρίνο, Ιορδάνη Κουζινόπουλο στο λαούτο, Γιάννη Γευγελή στα κρουστά.

Ο Νίκος Φάκαρος ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με τις δοξαριές του στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας και ιδιαιτέρως την Ικαρία με τους: Μαρία Καραγκιόζη στο τραγούδι, Δημήτρη Ρέντα στο λαούτο -τραγούδι, Δημήτρη Μωραΐτη στη κιθάρα -τραγούδι, Αποστόλη Κυπραίο κρουστά -τραγούδι. Ενώ, ο Μάνος Μπουνταλάκης με την παρέα του: Κώστα Κονταξάκη στο λαούτο, Βαγγέλη Μαμαλάκη στο λαούτο και Γιώργο Γεωργίου στα κρουστά ταξίδεψαν στην Κρήτη με ένα δυναμικό πρόγραμμα!

Λύκειο Ελληνίδων Άργους εκδήλωση (3)

Το γλέντι συνεχίστηκε με τραγούδια και χορούς από τη Θράκη και τον Δημήτρη Μπάκο στην γκάιντα και την Άννα Καραγιάννη στο τραγούδι. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με ατελείωτες στιγμές συν-κίνησης!

Όλοι μαζί έγιναν ένας κύκλος που δεν έσπασε με τίποτα! Αυτό είναι το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους το οποίο έκλεισε 59 χρόνια ζωής. Και συνεχίζει…

Λύκειο Ελληνίδων Άργους εκδήλωση (4)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis