home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέο λογότυπο ψάχνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου

Ανοιχτή πρόσκληση σε γραφίστες, σχεδιαστές, φοιτητές Σχολής Καλών Τεχνών, συναφείς ειδικότητες να συμμετέχουν στη δημιουργία του
Διοικητικό Συμβούλιο Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε γραφίστες, σχεδιαστές, φοιτητές Σχολής Καλών Τεχνών, συναφείς ειδικότητες και όποιος άλλος επιθυμεί και έχει όρεξη να συμμετέχει για τη δημιουργία – τροποποίηση του Σήματος – Λογότυπο του Συλλόγου.

Στο λογότυπο θα πρέπει να αποτυπώνεται η πρωτοτυπία, η έμπνευση, ο συμβολισμός, η διάρκεια στο χρόνο καθώς θα αποτελεί κεντρικό στοιχείο της ταυτότητας και του ρόλου του του Συλλόγου.

Οι βασικές προδιαγραφές είναι ο σχεδιασμός μέσω της κατάλληλης χρήσης του χρώματος, της τυπογραφίας και της εικονογράφησης, καθώς και η εύκολη εφαρμογή του σε διαφορετικά μέσα.

Στις προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να  δοθούν τόσο στη μικρότερη διάσταση (1,5  εκ.) όσο  και σε διάσταση 15 εκ. σε έντυπη μορφή, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι προτάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης θα αξιολογηθούν , από  Ειδική Επιτροπή  συναφών Ειδικοτήτων που θα οριστεί από το ΔΣ του Ε.Ε.Σ.Ν. και κατόπιν θα τεθεί σε ψηφοφορία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Ν. παρουσία της Ειδικής Επιτροπής για την τελική επιλογή.

Τα πνευματικά δικαιώματα της δημιουργίας που θα επιλεγεί, μεταβιβάζονται αυτοδικαίως σε όλες τις εκφάνσεις τους στον Ε.Ε.Σ.Ν. και παρέχεται δια της υποβολής της υποψήφιας πρότασης ανέκκλητη εκχώρηση των ανωτέρω δικαιωμάτων, επ΄ αόριστο. Ως εκ τούτου, ο συμμετέχων-εκχωρητής θα απέχει από τη χρήση ή την εξουσιοδότηση τρίτων μερών για χρήση των δημιουργιών στο μέλλον.

Ο Ε.Ε.Σ.Ν. διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις δημιουργίες του νικητή του για τους σκοπούς του φορέα χωρίς να υποχρεωθεί σε καταβολή οποιασδήποτε περαιτέρω αμοιβής για όσο διάστημα κρίνει σκόπιμο αποκλειομένης οποιασδήποτε μελλοντικής αξίωσης – απαίτησης του δημιουργού για οποιονδήποτε λόγο.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει περισσότερες από μία προτάσεις, οι οποίες πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] έως 29 Φεβρουαρίου  2024.

Το λογότυπο που θα επιλεγεί θα είναι ευγενική παραχώρηση του δημιουργού του, για τον οποίο θα γίνει ειδική αναφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 2752021998 και 6973939006  Δευτέρα έως  Παρασκευή 09:00 – 14:00.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis