home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κωστούρος κατά Λαμπρόπουλου – Τον κατηγορεί για λεκτική επίθεση στην Αναστασίου

Εντάσεις στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων
Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 1

Η Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» και ο επικεφαλής της, Δημήτρης Κωστούρος καταγγέλλουν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων Ευάγγελο Λαμπρόπουλο για λεκτική επίθεση σε βάρος της δημοτικής συμβούλου, Αναστασίου Σμυρναίου Κωνσταντίνας κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

«Η κα Αναστασίου δέχθηκε μια αήθη λεκτική επίθεση, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή μας, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Λαμπρόπουλο με φωνές και προσβλητικές εκφράσεις απέναντι της γεμάτες υπονοούμενα.

Τέτοια φαινόμενα λεκτικής βίας είναι εντελώς απαράδεκτα και καταδικαστέα. Ο θεσμός του Προέδρου του ΔΣ πρέπει να είναι πάνω από όλους και από όλα. Επί δική μας θητείας το Προεδρείο είχε βαρύνουσα θέση και αυτό θα εξακολουθήσουμε να προασπιζόμαστε.

Αποτελεί κεκτημένο για το Δήμο Ναυπλιέων ο Πρόεδρος του να μπορεί να έχει το σθένος και την ικανότητα να διευθύνει τη συζήτηση και να λαμβάνει κάθε κατάλληλο μέτρο για την ευταξία της συνεδρίασης. Πάνω σε αυτόν τον αξιακό κώδικα ψηφίσαμε όλοι ομόφωνα τον κ. Λαμπρόπουλο.

Με τη χθεσινή του όμως στάση εξελίχθηκε σε φερέφωνο του δημάρχου Ναυπλιέων, ο οποίος με τη σειρά του απέφυγε να λάβει θέση και να επιβάλλει την τάξη.

Τέτοιους είδους φαινόμενα στην αρχή της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής μας κάνουν πολύ επιφυλακτικούς για τη συνέχεια.

Λυπούμαστε πραγματικά για τη συμπεριφορά του κ. Λαμπρόπουλου ο οποίος υποβάθμισε τον ρόλο του και οδήγησε με τη συμπεριφορά του το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια συζήτηση πεζοδρομιακού επιπέδου.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.

Ζητούμε να ζητήσει άμεσα συγγνώμη από την Δημοτική μας Σύμβουλο κα Αναστασίου και από τούδε και στο εξής να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό στο θεσμό που υπηρετεί, αχρωμάτιστος και μακριά από προσωπικές επιδιώξεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων για την ιστορία και την υστεροφημία του πρέπει να επιστρέψει στο ήθος και την κανονικότητα που του αρμόζει».

Δείτε το επίμαχο σημείο στο παρακάτω απόσπασμα:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis