home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας για παροχή συνδρομής μετά από πτώση δέντρου

Πτώση δέντρου στην Πρόνοια Ναυπλίου, από τους ισχυρούς άνεμους που έπνεαν στην περιοχή
Πτώση δέντρου Πρόνοια Ναυπλίου Πολιτική Προστασία 2

Άμεση ήταν η χθεσινή κινητοποίηση του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων μετά από κλήση που δέχθηκε για πτώση δέντρου στην Πρόνοια Ναυπλίου, από τους ισχυρούς άνεμους που έπνεαν στην περιοχή.

Χάρη στη συνεργασία των αρμοδίων φορέων το πρόβλημα που προκλήθηκε από την πτώση του δέντρου αντιμετωπίστηκε έγκαιρα. Για την συνεργασία αυτή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, την  Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων:

Πτώση δέντρου Πρόνοια Ναυπλίου Πολιτική Προστασία
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων
Πτώση δέντρου Πρόνοια Ναυπλίου Πολιτική Προστασία 3
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων
Πτώση δέντρου Πρόνοια Ναυπλίου Πολιτική Προστασία 5
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

«Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι, Μετά την άρτια και επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της απομάκρυνσης του πεύκου, το οποίο έπεσε, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, στην περιοχή του Βαυαρικού Νεκροταφείου, μνημείο θνήσκοντος Λέοντος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η παρουσία και η συμβολή σας ήταν αναγκαία και πολύ σημαντική. Με την δική σας πολύτιμη συνδρομή, πετύχαμε όλοι μαζί να αναδείξουμε την αξία της συμμετοχής και της συνεργασίας με σκοπό την προστασία του πολίτη και του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά και για την συνεργασία και για την άμεση ανταπόκριση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis