home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας 27χρονος ναυτικός

Μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου τραυματίστηκε στα δάχτυλα των χεριών

Μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου σημαίας Λιβερίας με ειδικότητα καθαριστή μηχανής, τραυματίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης στα δάχτυλα των χεριών του, ενώ αυτό έπλεε 95 ν.μ. νοτιοδυτικά του λιμανιού της Καλαμάτας.

Άμεσα ενημερώθηκε η τοπική λιμενική αρχή ότι ο 27χρονος χρειαζόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Έτσι το πλοίο κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο της Καλαμάτας, όπου ο τραυματίας μετεπιβιβάστηκε στην λάντζα “Παναγιά Θαλασσινή” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη στεριά.

Εκεί παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Η ανακοίνωση του λιμενικού

Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος είναι η εξής:

«Τις μεσημβρινές ώρες προχθές ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας ότι 27χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος (καθαριστής) φορτηγού πλοίου σημαίας Λιβερίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 95 ν.μ. νοτιοδυτικά της Καλαμάτας, είχε ανάγκη από άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όταν κατέπλευσε το πλοίο στο αγκυροβόλιο της Καλαμάτας, έσπευσε η Ε/Γ-Λάντζα “ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ” Ν.Κ. 301 και μετέφερε τον 27χρονο με ασφάλεια στο λιμάνι. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη».


Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis