home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Μπήκε σε λειτουργία μετά από δύο χρόνια το ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων

Το όχημα το οποίο αν και καινούργιο, είχε παροπλιστεί επί δύο τουλάχιστον έτη καθώς χρειαζόταν ένα ανταλλακτικό που μπορούσε να τοποθετηθεί σε συνεργείο της Πάτρας και ουδείς ενδιαφέρθηκε να το μετακινήσει
Ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών 3

Για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χρόνια, εχθές το βράδυ, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, μπήκε σε λειτουργεία, το ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Το όχημα το οποίο αν και καινούργιο, είχε παροπλιστεί επί δύο τουλάχιστον έτη καθώς χρειαζόταν ένα ανταλλακτικό που μπορούσε να τοποθετηθεί σε συνεργείο της Πάτρας και ουδείς ενδιαφέρθηκε να το μετακινήσει, παρ’ όλο που ήταν εντός της εγγύησης με τα μόνα έξοδα που απαιτούνταν ήταν η μεταφορά από Άργος προς Πάτρα και αντίστροφα.

Χθες λοιπόν, το πλυντήριο κάδων, ακολουθούσε, το δρομολόγιο του απορριμματοφόρου και αμέσως μετά το άδειασμα αναλάμβανε το πλύσιμο των κάδων με στόχο τον καθαρισμό και την απολύμανση για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους Μυκηνών
Ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών 1
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους Μυκηνών
Ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών 2
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους Μυκηνών

Το επόμενο διάστημα το μηχάνημα αναμένεται να πραγματοποιήσει πλύσεις σε όλους τους κάδους της πόλης του Άργους και εν συνεχεία να ακολουθήσουν οι Τοπικές Κοινότητες.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αναστασία Αργυροπούλου, που βρέθηκε εχθές με την Προϊσταμένη της υπηρεσίας, για να παρακολουθήσουν την λειτουργία του οχήματος, δήλωσε: “Προσπαθούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε να έχουμε ένα Δήμο καθαρό. Σε συνεργασία με τους δημότες θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Άργος και τα χωριά μας“.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis