home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Συνάντηση εργασίας με στελέχη της ΔΕΥΑΑΡΜ είχε ο Μαλτέζος – Οι προτεραιότητες

Υπήρξε ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συζητήθηκαν θέματα διοικητικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά.
Μαλτέζος στελέχη ΔΕΥΑΑΡΜ

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡ-Μ Χάρη Σελλή και στελέχη της δημοτικής επιχείρησης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος, ενημερώθηκαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα διοικητικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά.

Ο Δήμαρχος, έθεσε τις πρώτες προτεραιότητες για την εξυγίανση της επιχείρησης καθώς και για την αύξηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Έδωσε σαφείς οδηγίες σε θέματα που αφορούν την ποιότητα του νερού και την ασφάλεια των πολιτών καθώς και θέματα που σχετίζονται με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Άργους – Ναυπλίου.

«Βασικότεροι στόχοι είναι οι νέοι πόροι ύδρευσης, ο έλεγχος και η βελτίωση της ποιότητας νερού, η αναβάθμιση των υποδομών καθώς και οι εκστρατείες για την εξοικονόμηση του νερού», δήλωσε ο Δήμαρχος με την ολοκλήρωση της συνάντησης τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis