home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Επίδαυρος: Τατούλης κατά Μενδώνη για το Κάστρο της Πιάδας

«Απ’ ότι φαίνεται το μόνο που την απασχολεί είναι η παραμονή στην υπουργική καρέκλα της, αλλάζοντας πολύ συχνά ιδεολογικές αντιλήψεις και κομματικές επιλογές»
Εκδηλώσεις Α Εθνοσυνέλευση Νέα Επίδαυρος (6)

Σχετικά με την πρόσφατη τελετή εγκαινίων του Κάστρου της Πιάδας, στη Νέα Επίδαυρο, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, επισημαίνει τα εξής:

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης του Κάστρου Πιάδας στη Νέα Επίδαυρο, ενός ιδιαίτερα σημαντικού μνημείου για την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.

Ως Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου επί Δημαρχοντίας Κώστα Γκάτζιου, με τον νυν Δήμαρχο Τάσο Χρόνη καθώς και με την τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και τη Διευθύντρια κα. Άλκηστις Παπαδημητρίου δουλέψαμε σκληρά, μεθοδικά και αποτελεσματικά και καταφέραμε να επιλύσουμε μετά από επίπονη και επίμονη προσπάθεια όλα τα προβλήματα σε διοικητικό και μελετητικό επίπεδο.

Το έργο εντάχθηκε με την με αριθμ. πρωτ. 2541/10.7.2019 απόφαση, που έλαβα ως Περιφερειάρχης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό 750.000€». 

«Το μόνο που απασχολεί τη Μενδώνη είναι η παραμονή στην υπουργική καρέκλα»

Αναφορικά με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην τελετή εγκαινίων, ο Πέτρος Τατούλης σημειώνει:

«Στην προχθεσινή τελετή εγκαινίων έλαμψε για μία ακόμα φορά η πολιτική δειλία και η παραπληροφόρηση εκ μέρους της Υπουργού Πολιτισμού  κας. Λίνας Μενδώνη, η οποία προκάλεσε με την ανοίκεια συμπεριφορά της.

Θα έπρεπε να γνωρίζει η κα. Υπουργός ότι βασική αρχή των καθηκόντων της είναι ο σεβασμός στους θεσμικούς φορείς και όχι η διαστρέβλωση της αλήθειας σύμφωνα με τα κομματικά …αφεντικά της.

Υπενθυμίζω στην κα. Μενδώνη ότι ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην τελετή των εγκαινίων του νέου μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας θεώρησα υποχρέωση μου και προσκάλεσα τον προκάτοχο μου Υπουργό Πολιτισμού κ. Βαγγέλη Βενιζέλο, σεβόμενος και τη δική του συνεισφορά. Αυτά φυσικά είναι «ψιλά γράμματα» αφού την κα. Μενδώνη απ’ ότι φαίνεται το μόνο που την απασχολεί είναι η παραμονή στην υπουργική καρέκλα της, αλλάζοντας μάλιστα πολύ συχνά ιδεολογικές αντιλήψεις και κομματικές επιλογές».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis