home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Χθες, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, έγινε η κοπή της πιτάς και η συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer
Κοπή πίτας Σύλλογος Αργείων ο Δαναός 1

Mε την αρμόζουσα και καθιερωμένη λαμπρότητα αλλά και με την παρουσία της εκκλησίας, των αρχών των μελών και φίλων του Δαναού, έγινε χθες Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργείων “Ο Δαναός” με την ευλογία του Μητροπολίτου κκ. Νεκταρίου και του αιδ/του π.Γεωρ.Σελλή, η κοπή της πίτας της νέας και επετειακής χρονιάς, συνδυασμένη με τη συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer.

Το ΔΣ του Συλλόγου, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον καλλιτεχνικό δ/ντή του διεθνούς σωματείου GinaBachauer και ομιλητή της εκδήλωσης κ. Κων/νο Καράμπελα -Σγούρδα, αλλα και τους συμμετέχοντες μουσικούς για την συνεχιζόμενη επι 17ετία και εξαιρετικά εποικοδομητική μας συνεργασία.

Κοπή πίτας Σύλλογος Αργείων ο Δαναός 2

 Ευχαριστεί, επίσης για την παρουσία τους τους βουλευτές του Νομού  κ.κ. Ι.Ανδριανό &Γ.Γαβρήλο, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Αθλητισμού κ. Βασ.Σιδέρη, τον περιφ.σύμβουλο κ. Ι.Μπούνο, τους αντιδημάρχους του Δήμου μας κ.κ. Α.Αργυροπούλου, Παν.Μπουλούκο & Αντ.Λιόλιο, την πολιτευτή Αργολίδας κ. Θεοδ.Ταντάρου-Κρίγγου,τονδημ.σύμβουλο κ. Παν.Παπαιωάννου,τους εκπροσώπους υπηρεσιών και συλλόγων , αλλα και τα μέλη και τους φίλους μας, που παραβρέθηκαν στο ξεκίνημα της νέας μας χρονιάς, που σημαδεύει τα 130 χρόνια ιστορικής πορείας του συλλόγου μας.

Κοπή πίτας Σύλλογος Αργείων ο Δαναός

Ακόμα, το ΔΣ στέλνει θερμές ευχαριστίες στο αρτοποιείο Καραμπατή για την προσφορά της βασιλόπιτας, αλλα και στο εστιατόριο Acanto του κ. Αθ.Τσιόδρα για την φιλοξενία των συντελεστών της συναυλίας.       

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis