home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Οργή για τη διακοπή ρεύματος σε σπίτι χαμηλοσυνταξιούχου

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ναυπλίου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ στο Ναύπλιο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας, με αφορμή τη διακοπή ρεύματος σε σπίτι χαμηλοσυνταξιούχου.

Στις παρεμβάσεις τους, μέλη του σωματείου κατήγγειλαν τη «βάρβαρη πολιτική που έχουν διαμορφώσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και δεν είναι άλλη από την πολιτική που δίνει πράσινο φως να κόβονται ρεύματα, να πετάνε ανθρώπους στον δρόμο λόγω των πλειστηριασμών, να αφήνουν τον κόσμο χωρίς προστασία από φωτιές, πλημμύρες και σεισμούς, νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας κλπ. και στηρίζει όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε αυτή τη θέση».

Απεύθυναν κάλεσμα στους συνταξιούχους και σε όλο το λαό της περιοχής, «να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια, για πραγματικές μειώσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, για υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος. Για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, και να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος στα ευάλωτα νοικοκυριά».

«Κανένας εργαζόμενος, συνταξιούχος, άνεργος δεν είναι μόνος. Ενισχύουμε και μαζικοποιούμε τα σωματεία μας. Με την οργάνωση και την πάλη μπορούμε να τους ανατρέψουμε τα σχέδια. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη, δε σκύβουμε το κεφάλι», καταλήγει το Σωματείο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis