home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιατί άργησε το ξεστόλισμα στο Ναύπλιο

Οι εργασίες που έχουν γίνει κυμαίνονται σε ποσοστό της τάξης του 80%, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Ναυπλιέων

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Γιατί άργησε το ξεστόλισμα στο Ναύπλιο
ξεστολισμα Ναύπλιο

Μετά το σχόλια που έγιναν στα social media αναφορικά με το ξεστόλισμα του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στο Ναύπλιο και τα χωριά, ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει πως η αρμόδια υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού με τα συνεργεία της προχωρά στον αποστολισμό με σταθερό ρυθμό, εδώ και μια εβδομάδα και εξηγεί παράλληλα που οφείλεται η καθυστέρηση στη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι «η προηγούμενη δημοτική αρχή φρόντισε να μην υπάρξει σύμβαση στολισμού και αποστολισμού του δήμου ως όφειλε και ως έπραττε τα προηγούμενα χρόνια».

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Σταύρος Γαβρήλος, παρουσιάζοντας την εξέλιξη του έργου ανέφερε ότι οι εργασίες που έχουν γίνει κυμαίνονται σε ποσοστό της τάξης του 80%, ενώ υποστήριξε ότι τις προηγούμενες χρονιές τις εργασίες αυτές τις αναλάμβαναν δύο ιδιώτες, επιβαρύνοντας τα ταμεία του δήμου.

Ξεστόλισμα Ναύπλιο (2)

Επιπλέον τόνισε πως θεωρεί ότι η συγκεκριμένη παράλειψη δεν ήταν τυχαία, αλλά μεθοδεύτηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή προκειμένου να δυσχεράνει το έργο και την προσπάθεια της νέας.

Όπως αναφέρει ο κ. Γαβρήλος: «H νέα δημοτική αρχή, με την καθοδήγηση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού, στηριζόμενη στη νομιμότητα και τη διαφάνεια, τους δύο βασικούς πυλώνες της αρχής της χρηστής διοίκησης, προχωρά βήμα –βήμα καλύπτοντας καθημερινά τα κενά που δημιουργήθηκαν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis