home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ένα ακόμα έργο του ΥΠΠΟ στην «πολιτιστική Φαρέτρα» της Αργολίδας

Γ. Διδασκάλου: «Το κάστρο της Πιάδας πλέον αποκατεστημένο εντάσσεται και αυτό στην πολιτιστική χάρτα της πατρίδας μας».
Σακελλαροπούλου Νέα Επίδαυρος εγκαίνια κάστρο Πιάδα (5)

«Το κάστρο της Πιάδας, ένα εμβληματικό μνημείο της πόλης της Νέας Επιδαύρου, πλέον αποκατεστημένο εντάσσεται και αυτό στην πολιτιστική χάρτα της πατρίδας μας». Αυτό αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια του αναστηλωμένου μνημείου, το οποίο παραδόθηκε στο κοινό.

Όπως σημειώνει ο ΓΓ του ΥΠΠΟ: «Ένα έργο, του οποίου την τελετή απόδοσης πραγματοποίησε η εξοχότατη ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελαροπούλου, παρουσία της Υπουργού ΥΠΠΟ κας Λίνας Μενδώνη, τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δημάρχων της περιοχής και φυσικά των στελεχών την τοπικής μας εφορείας Αρχαιοτήτων.

Τόσο η εξαιρετική και άοκνη προσπάθεια των στελεχών του ΥΠΠΟ, όσο και η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη χρηματοδότηση του έργου αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της επιτυχούς ολοκλήρωσης του.

Πρέπει να τονιστεί ότι στην ΠΕ Αργολίδας το ΥΠΠΟ υλοποιεί η έχει δρομολογήσει την υλοποίηση τους έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 25εκ ευρώ. Μια πολιτιστική επένδυση που για πρώτη φορά στην ιστορία της λαμβάνει ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis