home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους ευχαριστεί τον Μαλτέζο

Για την λύση στην έλλειψη πετρελαίου και τις διακοπές ρεύματος που αντιμετώπιζε το σχολείο
Σήμα Συλλόγου 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον νέο Δήμαρχο Άργους, Γιάννη Μαλτέζο:

«Στις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε επισκεφθεί τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συχνές διακοπές ρεύματος σε αίθουσες του σχολείου μας, αλλά και για την ανησυχία μας, σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου, για τη θέρμανση των μαθητών και μαθητριών του.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι, μέχρι να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά θα επιληφθεί άμεσα των θεμάτων, από την πρώτη στιγμή της ενεργής θητείας της.

Πράγματι, στις αρχές Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, το σχολείο μας προμηθεύτηκε πετρέλαιο, ενώ συνεργεία ηλεκτρολόγων δούλευαν για αρκετές ημέρες, εντόπισαν και διόρθωσαν τις βλάβες στους ηλεκτρικούς πίνακες, παραδίδοντάς μας το σχολείο έτοιμο και ασφαλές κατά την επανέναρξή του.

Το momentum ήταν υπέρ ημών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών, καθώς αφενός μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ο καιρός ήταν ζεστός για την εποχή και δεν χρειάστηκαν τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά, αφετέρου οι ηλεκτρολογικές εργασίες έγιναν εντός των διακοπών των Χριστουγέννων, με το σχολείο άδειο από διδάσκοντες και μαθητές.

Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούσαν, αν το κρύο είχε ξεκινήσει νωρίτερα και οι αίθουσες δεν είχαν ρεύμα.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας, προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, αλλά κυρίως να εκφράσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα που μας δημιουργήθηκαν, καθώς οι φωνές μας εισακούστηκαν άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς δεύτερες οχλήσεις.

Επικροτούμε αυτές τις συμπεριφορές, το ενδιαφέρον και την υποδειγματική συνεργασία και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα το συμφέρον της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis