home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Η Ξύδη καλείται να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα

Σε νέα βάση και με νέα πρόσωπα το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Μασκότ τα αδέσποτα της Επιδαύρου

Σε νέα βάση τίθεται το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Ναύπλιο, ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει έντονα και για πολλά χρόνια την πόλη, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και συνεχή.

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε να οριστεί η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ξύδη, τακτικό μέλος της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με αναπληρώτρια την δημοτική σύμβολο Ντίνα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, συγκροτείται, με απόφαση του δημάρχου, πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων.

Στην Επιτροπή μετέχουν: Δύο μέλη που ορίζονται από φιλοζωικά σωματεία και φιλοζωικές οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που είναι εγγεγραμμένα στο ΥποΜητρώο Φιλοζωικών Σωματείων και Οργανώσεων και δραστηριοποιούνται στον δήμο.

Ένας κτηνίατρος που ορίζεται από τον οικείο δήμο και ο οποίος είναι, κατά προτίμηση, ο υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και, ελλείψει αυτού, άλλος ιδιώτης κτηνίατρος.

Ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής, μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων και, ελλείψει αυτού, εκπαιδευμένος υπάλληλος του οικείου δήμου.

Ένας εκπρόσωπος που ορίζεται από τον οικείο δήμο, με τον αναπληρωτή του.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis