home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Γαβρήλος: «Η Κυβέρνηση έχει γυρίσει την πλάτη σε όσους εργαζόνται σε τουρισμό και επισιτισμό»

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας
Γαβρήλος Ερμιονίδα (2)

Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας, που έλαβε χώρα μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα στο Κρανίδι, παρευρέθηκε σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Γιώργος Γαβρήλος χαιρέτησε τα μέλη του Συλλόγου και συνεχάρη την Πρόεδρο κα. Μαρκέλλα Μπίμπα για την ωραία βραδιά που διοργανώθηκε. Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους και όλες μια καλή και αισιόδοξη χρονιά, τονίζοντας πως είναι πάντα χαρά να βρίσκεται ανάμεσα σε ενεργά συνδικαλιστικά στελέχη, γιατί ειδικά αυτή την περίοδο που η Εργασία δέχεται ολομέτωπη επίθεση, ο συνδικαλισμός είναι η μόνη απάντηση.

Γαβρήλος Ερμιονίδα (3)

Ο βουλευτής Αργολίδας στην σύντομη ομιλία του σχολίασε πως «η Κυβέρνηση έχει πια ξεδιπλώσει την πραγματική της ατζέντα, που δεν είναι άλλη από την περαιτέρω υποβάθμιση του επιπέδου ζωής και εργασίας των μισθωτών, ιδίως των εποχικά εργαζομένων. Μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών όπως η 6ημερη εργασία και το 13ωρο, οι περαιτέρω ελαστικοποίηση των συνθηκών εργασίας και η κατάργηση ουσιαστικά του ΣΕΠΕ και κάθε ελέγχου στις εργοδοτικές παραβάσεις, έχουν απορρυθμίσει την αγορά εργασίας και έχουν φτάσει τους εργαζόμενους στα όριά τους».

Ειδικά για την κατηγορία των ανθρώπων που εργάζονται στον Τουρισμό και Επισιτισμό, έναν δύσκολο και απαιτητικό κλάδο, σχολίασε, «η Κυβέρνηση προ καιρού τους έχει γυρίσει την πλάτη, με πρόσφατο παράδειγμα όχι μόνο την καθυστέρηση έκδοσης των επιδομάτων ανεργίας από τις ΔΥΠΑ αλλά το και καθεστώς ατιμωρησίας που έχει αφήσει να υπάρχει με τους παραβάτες εργοδότες να μην έχουν ακόμη καταβάλλει το δώρο Χριστουγέννων, ως όφειλαν, στους εργαζόμενούς τους».

Γαβρήλος Ερμιονίδα (1)

«Με πρόταγμα την αύξηση μισθών, ώστε να μπορέσουν τα νοικοκυριά να ανταποκριθούν στον πληθωρισμό απληστίας της Κυβέρνησης, και με σημαία την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την αύξηση των ελέγχων στην Αγορά», κατέληξε ο Γιώργος Γαβρήλος, «ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον εργαζόμενο κόσμο και στις ανάγκες του».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis