home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανοιχτά αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου τα καταστήματα

Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.
εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά και στην Αργολίδα με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα  εμπορικά καταστήματα από τις 11 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Οι Εμπορικοί και Επιχειρηματικοί Σύλλογοι Ναυπλίου και Άργους, με αποφάσεις των ΔΣ των Συλλόγων,  προτείνουν να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά , εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.
Ο  πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης αναφέρει σε δηλώσεις του:

 «Το βέβαιο είναι ότι η ένταση και η διάρκεια της ακρίβειας δύσκολα αντιμετωπίζεται, αφού εξαρτάται από το κόστος και τις συνθήκες παραγωγής, τον ανταγωνισμό, την προσφορά και ζήτηση, τις στρατηγικές τιμολόγησης, τη φορολογία και τις εισαγωγές από πολυεθνικές, που δύσκολα ελέγχονται, αφού συγκεντρώνουν τη διάθεση των αναγκαίων καταναλωτικών αγαθών στην ΕΕ. 

Ωστόσο, η κυβέρνηση απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι προσπαθεί να σταθεί δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας την αγορά, δεδομένης της κυκλικότητας της οικονομίας με λελογισμένα μέτρα, καθώς πρώτιστο μέλημά της παραμένει η υπεράσπιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων. 

Το ζητούμενο είναι οι “πολυεπίπεδες τιμές” των πολυεθνικών να μην έχουν “αποκλίσεις” στα ελληνικά ράφια σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μακάρι οι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ και των αυστηρών προστίμων να σταματήσουν την αθέμιτη κερδοφορία και να αποτρέψουν τις παραπλανητικές προσφορές.

Προτείνουμε, ωστόσο, οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις να επεκταθούν στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων με μεγαλύτερη συμμετοχή των σούπερ μάρκετ για να νικήσουμε, όλοι μαζί, την ακρίβεια και να περιορίσουμε τον πληθωρισμό στη χώρα μας κατά μια μονάδα».


Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis