home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπέτσες: Συζητήσεις για το θέμα της υδροδότησης και της αφαλάτωσης αλλά και των υποδομών

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ δήμαρχου Σπετσών κας Ευγενίας Φραγγιά και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών
Σπέτσες

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ της Δημάρχου Σπετσών, κας Ευγενίας Φραγγιά, και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κου Θοδωρή Λιβάνιου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν το νησί των Σπετσών. Ως προτεραιότητα τέθηκε το θέμα της υδροδότησης, με τις δύο πλευρές να σχεδιάζουν διεξοδικά την απορρόφηση κοινοτικών και κρατικών κονδυλίων για την έναρξη των διαδικασιών αφαλάτωσης, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον σχεδιασμό διεκδίκησης κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Εν συνεχεία σε επίσκεψη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, το κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής ενημερώθηκε για την εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων εκταμιεύσεων για κρίσιμα έργα υποδομής που έχουν εγκριθεί από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι οι Σπέτσες μπαίνουν σε άμεση προτεραιότητα στον υπουργικό σχεδιασμό, προνοώντας και φροντίζοντας την ταχεία εξέλιξη των κρίσιμων έργων υποδομής.

Η συνάντηση αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και της Δημοτικής Αρχής Σπετσών. Η καλή επικοινωνία και η αφοσίωση των συμμετεχόντων ανοίγουν νέες ευκαιρίες για την υλοποίηση κρίσιμων έργων υποδομής.

Η νέα Δημοτική Αρχή, εκφράζει το όραμά της για έναν σύγχρονο και βιώσιμο τόπο, επενδύοντας στις κρίσιμες υποδομές προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κοινότητας και να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis