home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ειδικό συνεργάτη ψάχνει ο Ορφανός

Εντός 5 ημερών η προθεσμία αιτήσεων

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Ειδικό συνεργάτη ψάχνει ο Ορφανός
Δημήτρης Ορφανός

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν αίτηση σχετικά με την πλήρωση μίας (1)θέσης ειδικού συνεργάτη Δημάρχου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ,η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας θα προσληφθούν. 

Οι αρμοδιότητές του/της θα είναι οι εξής: 

η υποδοχή και καταγραφή των επισκεπτών ,η κωδικοποίηση των αιτημάτων τους ανά διεύθυνση και φορέα ,η έρευνα των θεμάτων σχετικά με θέματα παιδείας ,πολιτισμού και αδελφοποιήσεων (έρευνα και εισηγήσεις για την υλοποίηση αυτών ).

Επίσης η παρακολούθηση των αιτημάτων των δημοτών κυρίως δε αυτών που κατατίθενται στις δημοτικές ενότητες ,στους Αντιδημάρχους ή τις Διευθύνσεις του Δήμου. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει: 

Α) Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). 

Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής . 

Γ) Να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία στον τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης . 

Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανόμενων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση της παραπάνω θέσης καλούνται όπως εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης – γνωστοποίησης της παρούσας στον τύπο, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» να υποβάλλουν αίτηση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Ναυπλιέων, επισυνάπτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά: 

  1. Αίτηση 
  2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας. 
  3. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα 
  4. Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής . 
  5. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού όπως αυτά αναφέρονται στα άρθρα 11 έως και 17 του Ν. 3584/07 και σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα που πιστοποιούν ότι τα πληρούν. 
  6. Αποδεικτικά εμπειρίας και συγκεκριμένα : Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. 

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. 

Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis