home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Πελοπόννησος κορυφαίος ηπειρωτικός προορισμός για τους Ολλανδούς

Συγκεντρώνει ποσοστό προτίμησης 6% και κατατάσσεται, έτσι στην 8η θέση του top-10.
Πελοπόννησος 4

Την Πελοπόννησο τοποθετούν μέσα στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για το 2024 οι Ολλανδοί, σύμφωνα με τη βραβευμένη ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net.

Μετά από μεγάλη ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών της, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε τα κορυφαία δέκα μέρη στην Ελλάδα, στα οποία προτίθεται να ταξιδέψει το κοινό της Ολλανδίας τη νέα σεζόν.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης ψηφίστηκε η Κρήτη, με ποσοστό 16%, ενώ η Σάμος και η Κέρκυρα συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα με 10% των ψήφων η καθεμία. Ακολουθούν κατά σειρά η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Κως, η Λευκάδα, η Πελοπόννησος, η Λέσβος και η Κάρπαθος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Griekenland.net, που εμπιστεύονται χιλιάδες επαναλαμβανόμενοι Ολλανδοί επισκέπτες της Ελλάδας, η Κρήτη είναι το αγαπημένο νησί των Ολλανδών, η Σάμος κερδίζει τις εντυπώσεις με τα πανέμορφα χωριά και τις μαγευτικές περιπατητικές διαδρομές της και η Κέρκυρα κάνει δυναμική επιστροφή στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Η Πελοπόννησος αποτελεί για τους Ολλανδούς τουρίστες τον πιο δημοφιλή ηπειρωτικό προορισμό στην Ελλάδα και συγκεντρώνει ποσοστό προτίμησης 6%. Κατατάσσεται, έτσι στην 8η θέση του top-10.

Αξιοσημείωτο, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο, είναι το γεγονός πως η Κως βρίσκεται εκτός την πρώτης πεντάδας, ενώ η Ρόδος δείχνει να χάνει τη δημοφιλία της, πέφτοντας στην 11η θέση προτίμησης, λαμβάνοντας ποσοστό ψήφων 4%.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis