home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Με έξοδα του Δήμου η πενταήμερη της 3ης Λυκείου

Αντιπροσωπεία μαθητών της 3ης Λυκείου συναντηθήκαν με τον δήμαρχο
Μαλτέζος μαθητές 3ης λυκείου

Μία ευχάριστη συνάντηση μέσα στο δύσκολο πρόγραμμα του είχε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος

Μαθητές της 3ης Λυκείου των σχολείων του Δήμου και  Πρόεδροι των 15μελων Συμβουλίων τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του για να συζητήσουν μαζί του για το θέμα της πενταήμερης εκδρομής.

Ο Δήμαρχος τους εξήγησε ότι τα προηγούμενα χρόνια, η συνδρομή του Δήμου  γινόταν μέσα από το Νομικό Πρόσωπο της ΚΕΔΑΜ, το οποίο  από 01/01/2024 καταργήθηκε -μεταξύ πολλών άλλων νομικών προσώπων- σε όλη την Ελλάδα.

Τους ανακοίνωσε ότι παρά  τις δυσκολίες, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικού προϋπολογισμού, που όφειλε να είχε καταρτίσει και να είχε ψηφίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, εν τούτοις βρέθηκε τρόπος χρηματοδότησης για την φετινή χρονιά. 

Παράλληλα, τους ενημέρωσε πως η επίσκεψη τους στη Θεσσαλονίκη θα έχει και εκπαιδευτική χροιά καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες θα επισκεφθούν το Μουσείο Ύδρευσης και το Διυλιστήριο Νερού στη Σίνδο στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των μαθητών, σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ. 

Σε φιλικό κλίμα και με διάθεση ειλικρινούς ενημέρωσης κύλησε η συζήτηση, η οποία έκλεισε με χαμόγελα ικανοποίησης των εκπροσώπων των παιδιών. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis