home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Γαβρήλος: Να ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση του δρόμου που συνδέει την Τροιζηνία με την Αργολίδα

Κατατέθηκε η Ερώτηση που ζητά να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αποκατάστασης του δρόμου
Χαρδαλιάς δρόμος Τροιζηνία αυτοψία (4)

Ανταποκρινόμενος στο πραγματικό πρόβλημα της, εδώ και 4 μήνες, αποκομμένης διασύνδεσης της επαρχίας Τροιζηνίας με την Αργολίδα και όπως είχε υποσχεθεί στους αγανακτισμένους πολίτες που πρόσφατα συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση έναρξης των εργασιών αποκατάστασης του δρόμου, σχετική Ερώτηση κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Αργολίδας, προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Εσωτερικών.

Η ερώτηση που συνυπογράφεται από την Τομεάρχη Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώτα Πούλου και από άλλους 13 ακόμη βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σημειώνει πως έχουν περάσει ήδη 4 και πλέον μήνες και η βασική ΕΟ διασύνδεσης της Τροιζηνίας με την Αργολίδα, είναι ακόμη κλειστή. Αποτέλεσμα η καθημερινή ταλαιπωρία των κατοίκων, ο κίνδυνος των ασθενών σε περίπτωση που χρειάζονται χερσαία διακομιδή σε Νοσοκομείο, η καθυστέρηση των εμπορικών συναλλαγών και τα ανυπέρβλητα προβλήματα στις γεωργικές και τουριστικές δραστηριότητες.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος, όλη αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στις τοπικές κοινωνίες, με κορύφωση την πρόσφατη παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων που ζητούν επιτακτικά να μπει ένα τέλος στις ανεδαφικές υποσχέσεις και να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα για την αποκατάσταση του εθνικού δικτύου από το οποίο εξαρτάται η ανάπτυξη και η ασφάλεια της επαρχίας της Τροιζήνας. Ο μέχρι τώρα εμπαιγμός των κατοίκων και η αδιαφορία τόσο της Περιφέρειας, όσο και της γενικής Κυβέρνησης είναι προφανής. Άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τις πρόσφατες επιτόπιες δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, νέου Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο».

Η Τροιζηνία, η Αργολίδα και όλοι οι πολίτες που έχουν ανάγκη την αποκατάσταση της διασύνδεσης ζητούν άμεσες λύσεις και όχι άλλες επικοινωνιακές υποσχέσεις.

Τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να απαντήσουν:

  1. Που οφείλεται η τόση μεγάλη καθυστέρηση για την αποκατάσταση του τμήματος του δρόμου που καταστράφηκε από την κακοκαιρία Daniel;
  2. Έχει εξασφαλιστεί κονδύλι για την συντήρηση και αποκατάσταση του οδοστρώματος κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Αττικής;
  3. Πότε αναμένεται η αποκατάσταση της διασύνδεσης της επαρχίας Τροιζηνίας με την Αργολίδα;

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis