home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο – «Χρειαζόμαστε αίμα, σώστε μας»

Τη Δευτέρα 15 και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου από 4.30μμ έως 7.30μμ, στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Χάρβαρντ
thumbnail 181 desmoi aimatos square jpg

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 15 και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου.

Η αιμοδοσία θα γίνει από 4.30μμ έως 7.30μμ, στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, στην Πλατεία Φιλελλήνων.

thumbnail 181 desmoi aimatos square jpg

Όπως αναφέρουν οι «Δεσμοί Αίματος»:

«Η συμμετοχή σας είναι ένα δώρο ζωής, ένα μήνυμα αγάπης προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Η δωρεά αίματος δεν είναι απλώς μια ιατρική πράξη, αλλά μια έκφραση ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς, μιας προσπάθειας που εκφράζει την ανθρώπινη θέληση για βοήθεια και στήριξη. Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται στο Ναύπλιο

Η συμβολή κάθε εθελοντή είναι ένας ζωτικής σημασίας δεσμός, κρίκος σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης που ενώνει την κοινότητά μας.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την πράξη καρδιάς και να αποδείξουμε πως, μαζί, μπορούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές».

Η αιμοδοσία θα γίνει από 4.30μμ έως 7.30μμ, στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, στην Πλατεία Φιλελλήνων. Όπως αναφέρουν οι «Δεσμοί Αίματος»: “Η συμμετοχή σας είναι ένα δώρο ζωής, ένα μήνυμα αγάπης προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Η δωρεά αίματος δεν είναι απλώς μια ιατρική πράξη, αλλά μια έκφραση ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς, μιας προσπάθειας που εκφράζει την ανθρώπινη θέληση για βοήθεια και στήριξη. Η συμβολή κάθε εθελοντή είναι ένας ζωτικής σημασίας δεσμός, κρίκος σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης που ενώνει την κοινότητά μας. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την πράξη καρδιάς και να αποδείξουμε πως, μαζί, μπορούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές”.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis