home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Μήπως είναι ανάγκη να ξαναδούμε το σχεδιασμό της οδού Άργους;

Γράφει ο Μπάμπης Αντωνιάδης
Οδός Άργους σχεδιασμός Ναύπλιο

Συνεχίζονται στα έργα στην οδό Άργους, στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο του έργου Open Mall. (Δεν κατάλαβα ποτέ το έργο αλλά δεν έχει καμία σημασία). Τα έργα τώρα γίνονται στο ύψος της οδού Σπάρτης.

Με έκπληξη εδώ και μέρες βλέπω ότι από την αριστερή πλευρά στην κατεύθυνση προς Άργος μεγαλώνουν τα πεζοδρόμια.

Μάλιστα μεγαλώνουν εκεί που ακριβώς απέναντι έχει στάση λεωφορείου και ταυτόχρονα στρίβεις αριστερά για τη οδό Σπάρτης. Στο σημείο που η οδό Καλαμάτας έχει έξοδο στην οδό Άργους. Πριν ξεκινήσουν τα έργα διαπλάτυνσης του πεζοδρομίου όταν υπάρχει λεωφορείο στη στάση (η εσοχή που δημιουργήθηκε στην δεξιά πλευρά δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και στο ίδιο σημείο είναι και η στάση του λεωφορείου στην άλλη απέναντι πλευρά του δρόμου), η ουρά των αυτοκίνητων και από τις δύο πλευρές είναι πολύ μεγάλη. Το ίδιο συμβαίνει και όταν θες να στρίψεις στην οδό Σπάρτης από την οδό Άργους. Μάλιστα αυτοί που βγαίνουν από την οδό Καλαμάτας δύσκολα μπορούν να βγουν στην οδό Άργους αν υπάρχει αυτοκίνητο στη αντίθετη κατεύθυνση.

Πρόβλημα θα υπάρχει και με αυτούς που κινούνται στην οδό Σπάρτης και θέλουν να στρίψουν στην κατεύθυνση προς τη ενδεκάτη. (εκτός ένα αλλάξει συνολικά η κυκλοφορία στα κάθετα στενά της Άργους).

Μήπως τώρα που διαμορφώνουμε το έργο πρέπει κάποιος να παρέμβει;

Μπάμπης Αντωνιάδης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis