home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Γεμάτη η αίθουσα για την Ημερίδα για το νέο φορολογικό

Παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες των αλλαγών και ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια και με κάθε εγκυρότητα για το θέμα αυτό
Ημερίδα Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου

Σε μία γεμάτη αίθουσα και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Ναυπλίας –Ερμιονίδας στην αίθουσα του Ε.Ε.Σ.Ν., με ένα άκρως επίκαιρο και εξαιρετικά σημαντικό για τους επαγγελματίες θέμα: ‘’το Νέο Φορολογικό και το Νέο Εργασιακό’’.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου αναφερόμενη στη σπουδαιότητα της ημερίδας για ένα μείζονος σημασίας θέμα που αφορά τις επιχειρήσεις.

Ημερίδα Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου 1
ΦΩΤΟ: fb Emporikos Syllogos Nafpliou

Κατόπιν τον λόγο πήραν οι δύο εξειδικευμένοι επί των θεμάτων εισηγητές, ο κ. Δημήτρης Μπαστούνης – Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών και ο κ. Στέφανος Παλλαδινός – Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Παρουσίασαν τους βασικούς άξονες των αλλαγών, ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια και με κάθε εγκυρότητα για το θέμα αυτό.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν εξαιρετικά γόνιμος και ολοκληρώθηκε με τις απαντήσεις των εισηγητών στους επιμέρους προβληματισμούς των συμμετεχόντων καθώς το ενδιαφέρον τους ήταν πραγματικά υψηλό.

Ημερίδα Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου 2
ΦΩΤΟ: fb Emporikos Syllogos Nafpliou

Ο Ε.Ε.Σ.Ν. , θα εξακολουθεί να είναι πάντα δίπλα στον Επαγγελματία και να ενημερώνει για θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Ναυπλίου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis