home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Εθνικό Θέατρο ψάχνει γυναίκες ηθοποιούς για καλοκαιρινή παράσταση στην Επίδαυρο

Οι υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλές ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση, καθώς και καλή φυσική κατάσταση
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το Εθνικό Θέατρο αναζητά επαγγελματίες ερμηνεύτριες για τις ανάγκες της στελέχωσης του Χορού της Β΄ καλοκαιρινής παραγωγής Αρχαίου Δράματος η οποία θα παιχτεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου τη θερινή περίοδο 2024, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα αναζητούνται από το Εθνικό γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιοί, σκηνικής ηλικίας έως 50 ετών.

Οι υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλές ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση, καθώς και καλή φυσική κατάσταση. Η ικανότητα ανάγνωσης παρτιτούρας για χορωδία είναι απαραίτητη. Να σημειωθεί ότι στην παράσταση, και στο πλαίσιο της ερμηνείας των ρόλων, θα ζητηθεί γυμνή έκθεση του σώματος.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιες που θα επιλεγούν βάσει του βιογραφικού τους σημειώματος, το οποίο θα αξιολογηθεί από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες της παραγωγής.

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους −καθώς και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή)− ηλεκτρονικά, στο [email protected], από τη Δευτέρα 08/01/2024 μέχρι και την Κυριακή 28/01/2024, αναγράφοντας ως θέμα: «Ακρόαση-Επίδαυρος – Β΄ καλοκαιρινή παραγωγή».

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Όσες καταθέσουν το βιογραφικό τους −εντός της οριζόμενης προθεσμίας− θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση μέσω e-mail από το Γραφείο Σκηνής μέχρι και τις 7/02/2024

Οι υποψήφιες που θα κληθούν για την ακρόαση θα πρέπει να προετοιμαστούν σε υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους e-mail, μαζί με τις πληροφορίες για την ακριβή ημέρα και ώρα της ακρόασής τους και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή). Επίσης, θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Σημειώσεις

  1. Η α’ φάση της ακρόασης θα διεξαχθεί από τις 12 Φεβρουαρίου 2024 και μετά, ενώ υπολογίζεται ότι η β΄ φάση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2024.
  2. Οι πρόβες για την παράσταση θα ξεκινήσουν στις 2 Μαΐου 2024 και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να είναι διαθέσιμες έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου 2024.

Γνωστοποιείται δε ότι στο Εθνικό Θέατρο ισχύει Κώδικας Δεοντολογίας ο οποίος είναι αναρτημένος στην Ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου (βλ. https://www.n-t.gr/el/knowus/codeofconduct).

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων (από το βιογραφικό κατά την αίτηση ) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον από το Εθνικό Θέατρο για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis