home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έκκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

Ο Χρήστος Καραμπινίδης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.
Νοσοκομείο είσοδος

Έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για τον Χρήστο Καραμπινίδη ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα:

«Όποιος-όποια επιθυμεί να βοηθήσει και μπορεί παρακαλούμε να ακολουθήσει αυτή την διαδικασία:

Να τηλεφωνήσει στο 2104511459, όπου είναι η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Μεταξά, και μόνο εκεί δίνονται αιμοπετάλια και να κλείσει ένα ραντεβού για την λήψη και χρησιμοποιώντας το όνομα του ασθενή για τον οποίο προορίζονται, Χρήστο Καραμπινίδη.

Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδα Ο σ. Καραμπινίδης Χρήστος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Όποιος-όποια επιθυμεί να βοηθήσει και μπορεί παρακαλούμε να ακολουθήσει αυτή την διαδικασία: Να τηλεφωνήσει στο 2104511459, όπου είναι η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Μεταξά, και μόνο εκεί δίνονται αιμοπετάλια και να κλείσει ένα ραντεβού για την λήψη και χρησιμοποιώντας το όνομα του ασθενή για τον οποίο προορίζονται, Χρήστο Καραμπινίδη.

Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδα Ο σ. Καραμπινίδης Χρήστος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Όποιος-όποια επιθυμεί να βοηθήσει και μπορεί παρακαλούμε να ακολουθήσει αυτή την διαδικασία: Να τηλεφωνήσει στο 2104511459, όπου είναι η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Μεταξά, και μόνο εκεί δίνονται αιμοπετάλια και να κλείσει ένα ραντεβού για την λήψη και χρησιμοποιώντας το όνομα του ασθενή για τον οποίο προορίζονται, Χρήστο Καραμπινίδη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis