home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξεκίνησε η Σχολή Προπονητών UEFA C στην Αργολίδα

Σκοπός και στόχος της ΕΠΣ Αργολίδας είναι η αναβάθμιση του προπονητικού ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής.
Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδα (1)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας η έναρξη λειτουργίας της σχολής προπονητών UEFA C – Πρώτη Φάση (Θεωρητικό Κομμάτι), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και Αρκαδίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, τον Πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής κ. Τάκη Παπαχρήστου, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Τσάνα, το Διευθυντή Εκπαίδευσης Προπονητών κ. Μιχάλη Μητροτάσιο, καθώς και τους εκπαιδευτές κ. Ιωάννη Βονόρτα και κ. Ιωάννη Γκίση.

Επίσης ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Φώτη Δαμούλο για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση των θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής, καθώς και το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Κιβερίου για την πραγματοποίηση της Πρακτικής Άσκησης.

Σκοπός και στόχος της ΕΠΣ Αργολίδας είναι η αναβάθμιση του προπονητικού ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής.

Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας την τελευταία πενταετία είναι ήδη εμφανή με την Αργολίδα να παράγει συνεχώς νέους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις Προεθνικές Ομάδες της Ένωσης, αλλά και τα συγκροτήματα των Προεθνικών Ομάδων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis