home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ενημέρωση για τις χειμερινές εκπτώσεις από τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Άργους
Εκπτώσεις black friday

Ο  Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει τους καταναλωτές για τις χειμερινές εκπτώσεις:

Να ενημερώσουμε ότι βάσει του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου που για φέτος είναι στις 8 του μήνα και ολοκληρώνονται στα τέλη του επόμενου μήνα ,δηλαδή την Πέμπτη στις 29 Φεβρουαρίου.

Στο διάστημα αυτό, δίνεται από τον νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου. Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν τις συγκεκριμένες Κυριακές, από ώρα 11.00 έως ώρα 16.00

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους υπενθυμίζει ότι με απόφαση του ΔΣ τα καταστήματα προτείνεται να μένουν προαιρετικά ΚΛΕΙΣΤΑ κατα τις Κυριακές των τακτικών εκπτωτικών περιόδων για τους λόγους που έχουμε εκτενώς αναλύσει.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου δείχνοντας για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του στις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ψωνίζουμε στον τόπο μας , ενισχύουμε την τοπική αγορά και τα καταστήματά της , κάνουμε την τοπική οικονομία πιο ισχυρή , δυναμώνουμε την πόλη που ζούμε προς όφελος όλων μας.

Ευχόμαστε καλές δουλειές στους συναδέλφους εμπόρους και καλές αγορές στο καταναλωτικό κοινό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis