home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποκομμένη η Τροιζηνία από την Αργολίδα για πάνω από 4 μήνες

Γ. Γαβρήλος: Η ολιγωρία της Περιφέρειας Αττικής και της Κυβέρνησης έχουν οδηγήσει ολόκληρη την περιοχή σε απομόνωση
Γαβρήλος Τροιζηνία (1)

Δίπλα στους αγανακτισμένους πολίτες της Τροιζηνίας και της Επιδαυρίας στάθηκε σήμερα ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, κατά την κινητοποίηση που διοργάνωσαν, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση αποκατάστασης των ζημιών στον δρόμο Επιδαύρου- Καλλονής.

Παρόντες επίσης ήταν ο κ. Δημήτρης Γκίνης, εκπρόσωπος του Δήμου Επιδαύρου καθώς και ο κ. Χρήστος Λαμπρίδης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, εκ μέρους της ΝΕ Πειραιά.  

Ο συγκεκριμένος δρόμος από πέρσι τον Σεπτέμβρη και λόγω των καταστροφών που επέφερε ο Daniel, παραμένει κλειστός με αποτέλεσμα να έχει παγώσει εδώ και μήνες η διασύνδεση της Επαρχίας της Τροιζηνίας με την Αργολίδα καταδικάζοντας τις περιοχές σε απομόνωση και συνθήκες μεσαίωνα.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Γαβρήλος:

«Οι πολίτες αναγκάστηκαν σήμερα να βγουν στους δρόμους για να ζητήσουν το αυτονόητο, αξιοπρεπή και ασφαλή διασύνδεση. Η παράλυση του κύριου οδικού αυτού άξονα είναι άκρως επικίνδυνη και τρομερά επιζήμια για την ανάπτυξη της περιοχής, αφού στην περίπτωση που χρειαστεί να διακομιστούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ο χρόνος μετάβασης πια προς την πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας έχει πολλαπλασιαστεί, ενώ πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν και όσοι χρειάζεται να μετακινούνται συχνά για εμπορικούς λόγους μέσω των αγροτικών δρόμων, με συνέπεια να κινδυνεύουν κάθε μέρα.

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης αλλά και της Περιφέρειας όλους αυτούς τους μήνες είναι χαρακτηριστική, αφού παρά τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, καμία πρωτοβουλία δεν έχει ληφθεί για την αποκατάσταση των ζημιών και ήδη ο χειμώνας είναι σε εξέλιξη, γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις από το παλιό επαρχιακό δίκτυο Παλαιάς Επιδαύρου – Τραχειάς – Δρυόπης». 

Μέσα από τη σημερινή κινητοποίηση οι κάτοικοι ζητούν αξιοπρεπείς και ισότιμες συνθήκες ζωής, σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος. «Η Κυβέρνηση και οι “εκλεκτοί” της στην Αυτοδιοίκηση οφείλουν άμεσα να δώσουν λύση στην επαναφορά της ομαλής διασύνδεσης της Επαρχίας της Τροιζηνίας», καταλήγει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis