home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Ημερίδα για τη νεανική παραβατικότητα και τον ρόλο των social media

Το ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνουν την ημερίδα
Παραβατικότητα νέων

Με αφορμή την αύξηση των δεικτών παραβατικότητας των νέων στη χώρα μας, το ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνουν στην Κόρινθο ημερίδα με θέμα “Σκιαγραφώντας τη νεανική παραβατικότητα ρόλος των socialmedia”.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανησυχητικό φαινόμενο που οι αιτίες του είναι πολυδιάστατες, επηρεάζοντας το σύνολο της κοινωνικής ζωής και έχοντας σαφές αντίκτυπο μακροπρόθεσμα στην ίδια την κοινωνία.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Ευστράτιος Παπάνης, Σύμβουλος, Συγγραφέας-Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου μιλώντας για την “παραβατικότητα στο σχολείο ως παράγοντας πρόβλεψης ενήλικης παραβατικότητας”, η Κέλλυ Ιωάννου, Καθηγήτρια Ψηφιακής Εγκληματολογίας- Διεθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, με θέμα “Νέοι και Ψηφιακή Επιθετικότητα: Τα Κρυμμένα Πρόσωπα μιας Online Γενιάς” και η Μαρία Μουζάκη Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος, phd-Υπεύθυνη Προγραμμάτων Σπουδών του ΙΕΚ, η οποία θα αναφερθεί στο κυνήγι της εικόνας του εαυτού σε μια διαρκώς ρευστή κοινωνική πραγματικότητα. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και ειδικότερα οι Α/Α’ Λιμνιάτης Γεώργιος του Α.Τ. Κορίνθου και ο Υ/Α’ Φρυγγέλης Σπυρίδων του Τ. Α. Κορίνθου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis