home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χρόνης: Οι ευχαριστίες λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης

Ο κ. Χρόνης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως στη θητεία 2019 – 2023 «δεν έγιναν όλα από μόνα τους», ενώ εύχεται μια καλή και παραγωγική θητεία σε όλους για την περίοδο 2024-2028
Χρόνης

Ευχαριστίες προς όσους συμμετείχαν στον Δήμο Επιδαύρου τη θητεία 2019-2023 εξέφρασε σε δημοσίευση του ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Ο κ. Χρόνης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως στη θητεία 2019 – 2023 «δεν έγιναν όλα από μόνα τους», ενώ εύχεται μια καλή και παραγωγική θητεία σε όλους για την περίοδο 2024-2028.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Λίγο πριν την αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Επιδαύρου ήθελα να επισημάνω ότι στη θητεία 2019 – 2023 δεν έγιναν όλα από μόνα τους!

Έγιναν γιατί επί 4 ½ χρόνια κοπιάσαμε και αγαπήσαμε αυτό που κάναμε! Αυτή η ομάδα που σήμερα αλλάζει είναι αυτή η ομάδα που παραδίδει ένα δήμο λειτουργικό, ένα δήμο αναγνωρίσιμο, ένα δήμο δυνατό!

Χρόνης 1
ΦΩΤΟ: fb Tasos Chronis

Η Vagelitsa Smirli , ο Δημήτριος Ρωτας ,  ο  Christos Giannakis , η Γεωργία Τουρλούκη και οι τοπικοί πρόεδροι η Ευγενία Λιούγκα , ο George Verdelis , ο Teo Stamoulis , ο Νίκος ο Προύντζος, ο IMaria Roumelioti (Γιαννης Ρουμελιώτης) όπως και οι τοπικοί σύμβουλοι η Ιωάννα Οψιμούλη , ο Aris Sarris , η Eleni Athanasopoulou , ο Λεωνίδας Μάντζαρης , η Georgia Tsoli , η Katerina Triantafillou , η Princess Sofia , ο Νικος Σταματιου , ο Κωστας Αγγελου  με τον Andreas Aggelou  , ο Stavros Bekas και η αείμνηστη Κατερίνα Αλέξανδρος (Κατερίνα Γκίκα), ο Κυριάκος Παπαδόγιαννης  και φυσικά όσοι στελέχωσαν τα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου, από τον πρόεδρο της καταργούμενης Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου Tritri Kretsis και την αντιπρόεδρο Eleni Smpiliri μέχρι και τα μέλη όλων των συμβουλίων!

Όλοι έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στο τόπο μας. Τώρα  από άλλο μετερίζι αλλά σταθερά στην ομάδα και στον στόχο μας θα βοηθήσουν όπου χρειαστεί για να συνεχιστεί η πορεία μας.

Τους ευχαριστώ όλους προσωπικά για την υπηρεσία τους στο κοινό όφελος και για τη συνεργασία μας!

Οφείλω να ευχαριστώ και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Alexandros Tsilogiannis , Thanasis Efetis και Φιλική Εταιρία (Ναπολέων Μπουρδακος) με τις ομάδες τους, για την παρουσία τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των Νομικών προσώπων, καθώς και για τα όποια θετικά αποτελέσματα παρήχθησαν μέσα ακόμα και από τις διαφωνίες μας!

Καλή και παραγωγική θητεία σε όλους μας για την περίοδο 2024-2028!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis