home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ερμιόνη με τις δύο όψεις και η γοητεία στα Μανδράκια

Εκεί βρίσκεται το πίσω λιμάνι της κωμόπολης όπου θα δείτε να δένουν ιστιοπλοϊκά και σκάφη, ενώ συγκεντρώνει πολλές προτάσεις για φαγητό, καφέ και ποτό
Μανδράκια Ερμιόνη

Η θάλασσα την αγκαλιάζει από δύο πλευρές σχηματίζοντας από τη μία πλευρά το κύριο λιμάνι που είναι κατεξοχήν εμπορικό κέντρο και από την άλλη πλευρά τα Μανδράκια.

Από τις πιο γνωστές περιοχές της Ερµιόνης, τα γοητευτικά Μανδράκια έχουν αναγνωριστεί ως παραδοσιακός οικισμός. Εκεί βρίσκεται το πίσω λιμάνι της κωμόπολης όπου θα δείτε να δένουν ιστιοπλοϊκά και σκάφη, ενώ συγκεντρώνει πολλές προτάσεις για φαγητό, καφέ και ποτό.

Η Ερμιόνη βρίσκεται σε απόσταση 85 χιλιομέτρων από το Ναύπλιο, στο νοτιοανατολικό άκρο της Αργολικής χερσονήσου. Σε μια μοναδική τοποθεσία απέναντι από την νήσο Δοκό και κοντά στην Ύδρα και τις Σπέτσες αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του Αργοσαρωνικού.

Σύμφωνα με τον Όμηρο συμμετείχε στην Τρωική εκστρατεία με τον στρατό του Άργους. Στην αρχαιότητα οι κάτοικοι ανέπτυξαν το εμπόριο, ανέδειξαν ποιητές και μουσικούς. Στο πευκόδασος Μπίστι σώζονται τα θεμέλια του αρχαίου ναού της Αθηνάς και του Ποσειδώνα.

Αποτελείται από τους οικισμούς Αχλαδίτσα, Ποδάρι, Πετροθάλασσα, Άγιοι Ανάργυροι, Κουβέρτα, Κινέττα.

Κοντά σε αυτή βρίσκονται ειδυλλιακές παραλίες που σας καλούν να τις ανακαλύψετε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis