home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νεμέα: Κάτοικοι σε απόγνωση λόγω έλλειψης τροφοδοσίας του ΑΤΜ

Ο Δήμαρχος Νεμέας διαμαρτύρεται για τη δυσλειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και καταγγέλλει συστηματική αδιαφορία από τους υπευθύνους
ΑΤΜ ηλικωμένος παράβολο

Η καθημερινότητα στη Νεμέα και τα γύρω χωριά δυχεραίνεται λόγω της δυσλειτουργίας του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ειδικά τις τελευταίες τρείς μέρες, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Δήμαρχος Νεμέας, Κωσταντίνος Φρούσιος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση και καταγγέλλει τη συστηματική έλλειψη τροφοδοσίας του ΑΤΜ.

Ο Δήμαρχος απειλεί με νόμιμες ενέργειες κατά της εταιρίας τροφοδοσίας και της ίδιας της Τράπεζας Πειραιώς, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την περιφρόνηση προς την πόλη του.

Η δήλωση του δημάρχου

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Νεμέας Κωσταντίνος Φρούσιος:

«Τις τελευταίες τρείς μέρες, εν μέσω εορτών, λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Νεμέα, δεν έχει τροφοδοτηθεί από την υπεύθυνη για αυτό εταιρία, η οποία αν και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω επανειλημμένα μαζί της είναι κατά κυριολεξία εξαφανισμένη.

Να σημειωθεί ότι εκτός των τρεχουσών αναγκών του κόσμου της Νεμέας λόγω εορτών, πριν δυο μέρες κατατέθηκαν στην άνω Τράπεζα και οι αγροτικές επιδοτήσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το μηχάνημα της Τράπεζας αυτής δεν έχει τροφοδοτηθεί όπως και όταν πρέπει.

Ως Δήμαρχος Νεμέας θέλω να εκφράσω τον θυμό και την αγανάκτησή μου και να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Νεμεάτες δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Σκοπεύω δε, την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τα Χριστούγεννα, να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια τόσο κατά της εταιρίας τροφοδοσίας, όσο και κατά της Τράπεζας Πειραιώς για τη συστηματική έλλειψη τροφοδοσίας του ΑΤΜ, που αν μη τι άλλο για μένα αποτελεί πλέον περιφρόνηση σε μια ολόκληρη πόλη, οι πολίτες της οποίας έχουν στηρίξει με το παραπάνω την ανωτέρω Τράπεζα».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis