home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ και πρόστιμο – μαμούθ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης ενηλίκων

Ο έλεγχος συνεχίζεται, αναζητώντας ενδεχόμενες παραβάσεις και στις προηγούμενες χρήσεις, για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση της φοροδιαφυγής στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης
Ποτά bar κέντρο διασκέδασης

Μεγάλο «λαβράκι» έβγαλε η ΑΑΔΕ που αποκάλυψε μια σημαντική περίπτωση φοροδιαφυγής, αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ, σε ένα από τα πιο διάσημα κέντρα διασκέδασης ενηλίκων. Οι ελεγκτές έφεραν στο φως μια διπλή παραβίαση: απόκρυψη εισοδήματος ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ και αποφυγή πληρωμής ΦΠΑ που ανέρχεται στα 255.000 ευρώ.

Η ΑΑΔΕ εντόπισε την περίπτωση μετά από καταγγελία και εκμεταλλευόμενη παράλληλα πληροφορίες που απέσπασε από προηγούμενες έρευνες. Οι ελεγκτές προχώρησαν σε προσεκτική παρακολούθηση της φορολογικής συμπεριφοράς της επιχείρησης, αποκαλύπτοντας την απροσδόκητη πρακτική.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια επιτόπιου ελέγχου, προέκυψε ότι για το φορολογικό έτος 2022, η επιχείρηση δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, αποκρύπτοντας εισοδήματα που ανέρχονται στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, απέφυγε την καταβολή ΦΠΑ ύψους 255.000 ευρώ.

Το τίμημα για την παραβίαση αυτή ήταν βαρύ: πρόστιμο 130.000 ευρώ και ο προβλεπόμενος φόρος, με προσαυξήσεις. Ο έλεγχος συνεχίζεται, αναζητώντας ενδεχόμενες παραβάσεις και στις προηγούμενες χρήσεις, για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση της φοροδιαφυγής στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis